Продукт

NANOX SVELTAX Q-10, 60 caps.

70,00 лв.

SVELTAX® FITNESS съчетава най-новите технологии за изгаряне на мазнините. Продуктът използва някои вълнуващи новоразработени технологии, както и интересни природни съставки. Nanox успя да проектира всичко това в една патентована комбинация, за да създаде най-иновативния и съвременен продукт за изгаряне на мазнини.

Нов продукт

Количество
Изгради тялото, което искаш!
ИНТЕНЗИВЕН, БЪРЗОДЕЙСТВАЩ КОМПЛЕКС ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ
Изгорете калории, без да повишавате сърдечния ритъм!
Забележителното откритие при продуктите за редукция на теглото.
SVELTAX® FITNESS съчетава най-новите технологии за изгаряне на мазнините. Продуктът използва някои вълнуващи новоразработени технологии, както и интересни природни съставки. Nanox успя да проектира всичко това в една патентована комбинация, за да създаде най-иновативния и съвременен продукт за изгаряне на мазнини.
Със SVELTAX® FITNESS гарантирано ще изградите ТЯЛОТО, ЗА КОЕТО МЕЧТАЕТЕ за съвсем кратко време.
Ефикасността на SVELTAX® FITNESS е доказана от 2 университетски изследвания, проведени в САЩ и Франция и резултатите могат да бъдат обобщени, както следва:
Увеличава термогенезата
Повишава разхода на енергия
Увеличава окислението на мазнините
Намалява нивото на апетит
Увеличава ситостта
Намалява телесната маса, % подкожни мазнини, обиколка на талията
Не влияе върху кръвното налягане и сърдечния ритъм.
Науката:
Капсаицин, сърцето на продукта
Вероятно най-силната и загряваща субстанция за изгаряне на мазнини. От доста време се знае, че капсаицинът има силно термогенно действие. Това основно е доказано в серия от изследвания, проведени от университета в Токио и университета Лавал в Канада.
Капсаицинът повишава температурата при консумация на ястие, богато на люти чушки или лютив червен пипер.
Субстанцията е наистина люта и са необходими някои допълнителни предпазни мерки за безопасно преглъщане. И тук на сцената се появява съвременната технология. Nanox Nutriceuticals използва специална система за предаване, чрез която капсаицина е включен в малки микросфери, всяка от които води до образуване на термогенни термо помпи. Тези помпи освобождават тяхната топлина след преминаване през стомаха, така че веществото може безопасно да бъде прието от страна на клиента.
В едно клинично изпитване е наблюдавано, че капсаицинът, взет по този начин може да увеличи изгарянето на калории с повече от 300% в продължение на на час след поглъщане! В същото проучване приема на субстанцията, съчетан с фитнес показват още по-впечатляващи резултати. През първия час след фитнес тренировка (или друга физическа активност) изгарянето на калории е дори 12 пъти по-интензивно в сравнение с изходното ниво. Всичко това води до едно невероятно допълнително изгаряне на калории, когато приемът на SVELTAX® FITNESS е съчетан с физическо натоварване.
Но не само в комбинация с тренировки, а и чрез ежедневен прием SVELTAX® FITNESS е демонстрирал своето супер действа за постигане на нормално телесно тегло.
Една много интересна особеност е, че капсаицинът работи съвсем различно от кофеина и следователно не нарушава сърдечния ритъм или кръвното налягане.
Изследванията показват, че капсаицините стимулират верига от физиологични събития, които подпомагат липолизата (разграждането на мазнините), което от своя страна се отразява положително на тялото. Изследователите са открили, че капсаицина сам по себе си е в състояние да разгради по този начин половин килограм телесни мазнини в продължение на две седмици без конкретно физическо натоварване или диета, в сравнение с плацебо.
Допълнително действие – намаляване на апетита
Няколко проучвания са установили, че добавянето на капсаицин в диетата води до намаляване на желанието за по-обилен прием на храна по време на следващите хранения. С други думи, приемът на капсаицин на закуска кара човек да яде по-малко калории на обяд. Драматичен пример за способността на потискане на апетита е изследване през 2001 г. , публикувано в British Journal of Nutrition ( Йошиока 2001 ). Когато субектите яли по 22 грама люти чушки, които съдържат 66 мг капсаицин, плюс 800 мг кофеин за 24-часов период, те имали отрицателен енергиен баланс от 956 килокалории в сравнение с плацебо групата.
Комбинация с хлорогенна киселина
Капсаицинът в SVELTAX® FITNESS е допълнен с високо дозиран екстракт от зелен чай и с Svetol® (безкофеинов екстракт от зелено кафе). И двата продукта са богати на антиоксиданти, EGCG и полифеноли, за които е установено, че имат допълващ капсаицина ефект. Въпреки това Svetol® е много по-важен заради високата доза на хлорогенова киселина. Това забележително вещество е в състояние да забавя усвояването на захари и да блокира разграждането на гликоген в глюкоза, като по този начин принуждава тялото първо да използва своите мастни резерви за енергия, вместо да се обърне към съхраняваните захари. В резултат SVELTAX® FITNESS е не само много силен фет бърнър, но и селективен продукт, който принуждава тялото първо да използва своите резерви от мазнини, и по този начин се увеличава изгарянето на мазнините.
SVELTAX® FITNESS се предлага в блистер, съдържащ 60 растителни капсули – достатъчен за двумесечна употреба или едномесечна употреба с повишен прием 2 капсули на ден.
Препоръчителен прием: Препоръчителна дневна доза 1 капсула сутрин и 1 капсула следобед. Единият прием е препоръчително да бъде 1 час преди тренировка. В нетренировъчни дни приемайте 1 капсула сутрин непосредствено преди закуска и 1 капсула на обяд или рано след обед.
Опаковка: 60 капсули

Напишете отзив

NANOX SVELTAX Q-10, 60 caps.

NANOX SVELTAX Q-10, 60 caps.

SVELTAX® FITNESS съчетава най-новите технологии за изгаряне на мазнините. Продуктът използва някои вълнуващи новоразработени технологии, както и интересни природни съставки. Nanox успя да проектира всичко това в една патентована комбинация, за да създаде най-иновативния и съвременен продукт за изгаряне на мазнини.

Свързани продукти

44,00 лв.

Lipixor® е термогенен фет бърнър, предназначен за окисляване на мазнините и засилване на производството на енергия.

45,00 лв.

Липовон! Ако и вие сте сред хилядите хора, които се опитват по всякакъв начин да намалят или запазят теглото си, навярно вече сте се убедили, че ползите от диетите са минимални, а ограниченията само вредят на здравето. Ако въпреки всичките ви усилия усещането за глад продължава да ви пречи да се концентрирате върху целите си, най-вероятно е време да...

126,80 лв.

Благодарение на своите висококачествени съставки в оптимани дози SLIN-Rx на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-ефективният продукт на пазара, който вкарва глюкозата директно в мускулите, имитирайки действието на хормона инсулин.

118,00 лв.

King Test на премиум бранда MUSCLE RAGE е един от най-ефикасните тестостеронови бустери на пазара, създаден с най-висококачествените съставки в оптимални количества.

119,80 лв.

Nattybol на премиум бранда MUSCLE RAGE представлява малко известния в България продукт Лаксогенин (5a-hydroxy-laxogenin) – растителен стероиден сапонин, който напълно натурално повишава азотния баланс и протеиновия синтез в организма, като успешно замества по-леките анаболни стероиди Анавар и Стромба.

117,60 лв.

REGENERATE на премиум бранда MUSCLE RAGE е уникален продукт, стимулиращ тялото по естествен начин да произвежда повече тестостерон и потискащ естрогена. Продуктът е специално създаден за следстероидна терапия, но може да бъде използван успешно от всеки един трениращ.

121,50 лв.

INTRA ELITE на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-пълноценният продукт за възстановяване и енергия по време на самата тренировка, без никакви въглехидрати!

92,00 лв.

UNLIMITED на премиум бранда MUSCLE RAGE е силен фет бърнар от ново поколение, създаден за оптимални резултати и постоянно горене на телесните мазнини.

99,60 лв.

HYBRID на премиум бранда MUSCLE RAGE е върховна предтренирочвъчна / изгаряща мазнините формула, носеща много енергия и предизвикваща изключителна термогенеза.

108,00 лв.

ANNIHILATE на премиум бранда MUSCLE RAGE е екстремен естрогенен блокер, който придава релефен, твърд и плътен вид на мускулите.

130,00 лв.

Стенаболик (наричан също SR9009) всъщност е Rev-ErbA лиганд (Rev-ErbA е вид протеин в човешкото тяло, който е част от семейството на ядрените рецептори. При употребата му се наблюдава ускорено изчистване от мазнини, по – висока издръжливост и много други. Това е едно от най – новите открития във фармакологията и бързо набира огромна популярност сред...

108,00 лв.

Кардарин е селективен андрогенен рецепторен модулатор, който драстично повишава издръжливостта и горенето на мазнини. Толкова е добър, че го наричат "Убиецът на мазнини!"

20,00 лв.

CLA е хранителна добавка , която ускорява разграждането на мазнините и увеличава мускулната маса.

23,00 лв.

Подпомага борбата с килограмите Стимулира производството на енергия Подобрява мускулния тонус Подпомага процесите на детоксикация

21,00 лв.

Термогенен комплекс от растителен произход. Допринася за бързото горене на подкожните мазнини и за повече енергия по време на тренировка. Добавеният хром допринася за поддържане на нормални нива на глюкоза в кръвта.

29,00 лв.

Л-карнитин Спомага за изгаряне на натрупаните телесни мазнини посредством тяхното активиране за енергия по време на интензивно физическо натоварване. 

46,00 лв.

Подпомага обмяната на веществата. Подходящ за мъже и жени Натурална формула за изгаряне на мазнините + Гуарана Подпомага изгарянето на натрупаните мазнини и намалява теглото Намалява нивата на лошия холестерол и триглицеридите Има положителен ефект срещу газове и подуване

49,00 лв.

Натурален комплекс за ефективно отслабване Цялостна и ефикасна формула за намаляване на мазнините Съдържа натурален чай „Ning Hong” (Нинг Хонг) Спомага за повече жизненост и издръжливост на тялото Ефикасен при регулиране на метаболизма, помага за оптималната детоксикация Подобрява преработването на мазнините от черния дроб Противовъзпалителен и...

57,00 лв.

Мощна комбинация от четири активни съставки (зелен чай, зелено кафе, йохимбин, кофеин) за постигане на желаната фигура; Изгаря мазнините; Силно антиоксидантно действие; Подобрява тонуса и имунния отговор на организма; Стимулира обмяната на веществата; Подпомага изхвърлянето на токсини от организма и освежава кожата

89,00 лв.

Кардарин GW501516, 60 капс по 10 мг. Действа Незабавно (след първите 30-40 минути) Нечовешка издръжливост Изгаряне на мазнините (особено около корема и ханша) Намаляне на лошият холестерол

106,00 лв.

Osta Rage (Остарин, Ostarine mk-2866) на MUSCLE RAGEе оригинален Остарин, внос от Великобритания, уникален и незаменим суплемент, бързо изграждащ мусклулна маса, но и известен със способноста си да заздравява и предпазва мускулите, ставите и костите от травми.

119,00 лв.

Андарин S4 Наподобява ефекта на Анавар и Станозолол Предава твърдост и пълнота на мусколите Драстично увеличава силата и чистата мускулна маса Гори Мазнини

149,00 лв.

TRI SHRED (S4 Andarine 5 mg. + Cardarine 5 mg. + SR9009 10 mg.) е върховен стак за горене на мазнините, съставен от трите най-добри САРМ продукта, изгарящи мазнините в оптимално съотношение!

123,00 лв.

Ripped Labz Ви предлагат два пъти повече Кардарин за капсула - 20 мг. капсули, вместо стандартните 10 мг., използвани от други производители! Кардарин е селективен андрогенен рецепторен модулатор, който драстично повишава издръжливостта и горенето на мазнини. Толкова е добър, че го наричат "Убиецът на мазнини!"

170,00 лв.

Quad е най-цялостния и силен САРМ стак на пазара! Сила, мускулна маса, издръжливост, изгаряне на телесните мазнини! Всичко това само в един продукт!

95,00 лв.

Остарин, Ostarine mk-2866 на The Warrior Project е оригинален Остарин, внос от Великобритания - уникален и незаменим суплемент, бързо изграждащ мусклулна маса, но и известен със способноста си да заздравява и предпазва мускулите, ставите и костите от травми.