Продукт

NANOX COFFEE-COACH, 150 gr.

38,00 лв.

COFFEE-COACH® sport & fitness е вкусно инстантно кафе, създадено да съчетае нормалната кафе-пауза с контрола на теглото. В комбинация с добре балансирана диета и физически упражнения, ефектът от COFFEE-COACH® ще бъде максимално оптимизиран.

Нов продукт

Количество

COFFEE-COACH

КОФИ-КОУЧ

Акценти и ползи

 • Забавя складирането на мазнини
 • Увеличава консумацията на енергия, за да помогне на тялото да запази формата и жизнеността
 • Контрол на апетита
 • Без странични ефекти като загуба на мускулна маса, апатия и умора
 • Ефективен при мъже и при жени
 • Допълнителен източник на енергия
 • Повишава термогенезата
 • Официално одобрен от MOH (EC) – PL 1363/8
 • Резултат, подкрепен от двойно-сляпо клинично изпитване на 90 доброволци

COFFEE-COACH® sport & fitness е вкусно инстантно кафе, създадено да съчетае нормалната кафе-пауза с контрола на теглото. В комбинация с добре балансирана диета и физически упражнения, ефектът от COFFEE-COACH® ще бъде максимално оптимизиран.

COFFEE-COACH® съдържа гуарана и и екстракт от горчив портокал като активни ингредиенти и действа съобразно принципите на термогенезата.

Гуаранa (Paullinia Cupana)

Гуарана е билка, която расте в тропическите гори на Амазонка.Тя съдържа гуаранин, който е почти идентичен с кофеина, и е известен от векове заради свойствата си за изгаряне на мазнини. Използва се, за да помогне за намаляване на глада. Гуараната наскоро бе призната за стимулант. Тя предизвиква временен приток на енергия, който може да бъде от полза преди тренировка.

Гуараната е известна с това, че безопасно и ефективно стимулира централната нервна система, помага за загуба на тегло и повишава термогенезата. Последните проучвания показват, че гуараната увеличава освобождаването на мастни киселини в кръвта, за да се активират като енергия. Тази енергия на свой ред може да бъде използвана от организма. Гуараната, подобно на кофеина действа чрез стимулиране на надбъбречните жлези, за да се освободи адреналин. Адреналинът е мощен стимулант , който притежава метаболитни ефекти, включително повишен сърдечен ритъм, кръвно налягане, дишане, надбъбречната дейност и пъргавина на ума. Адреналинът също така засилва загубата на мазнини, повишава енергията и издръжливостта.

Допълнително предимство на гуараната е, че съдържа танин, който може да помогне за успокояване на храносмилателната система и предпазва от диария.

Гуараната имат дехидратиращ ефект, така че повишеният прием на вода е важен при прием на продукта.

Екстракт от горчив портокал (Citrus Aurantium)

Екстрактът от горчив портокал е традиционна билка, която се използва от хилядолетия за подобряване и поддържане на общото здраве.

Синефринът се извлича от плодовете на горчив портокал. Синефринът демонстрира мощно действие за изгаряне на мазнините. Субстанцията увеличава скоростта на метаболизма на тялото и има способността да гори калории, без да има негативни странични ефекти от страна на нервната и сърдечно-съдовата системи. Синефринът дава плавен поток от енергия, защото стимулира 3 адренергични рецептори, които помагат за разграждане на мазнините

И така, всяка чаша COFFEE-COACH® sport & fitness има свойството:

 • да ви позволи да се насладите на отслабване по време на кафе-пауза
 • да стимулиране изгаряне на мазнини по ефективен начин
 • да стимулира организма да изразходва повече калории
 • да повишава енергията

Комбинацията от кафе, използвана за COFFEE-COACH® съдържа една от най-добрите италиански смеси от разтворимо кафе и перфектно може да замени вашата нормална ежедневна чаша кафе .

ВАШИЯТ COFFEE-COACH® ….. ВАШИЯТ ТРЕНЬОР ЗА ОТСЛАБВАНЕ!!

Препоръчителен прием: 2-3 лъжици на ден.

Начин на употреба: Изсипете 1 мерителна лъжичка в чаша и добавете гореща вода. За оптимален резултат използвайте 2-3 чаши на ден в продължение на 4 месеца. Използвайте нискокалоричен подсладител.

Опаковка: 150 г

Напишете отзив

NANOX COFFEE-COACH, 150 gr.

NANOX COFFEE-COACH, 150 gr.

COFFEE-COACH® sport & fitness е вкусно инстантно кафе, създадено да съчетае нормалната кафе-пауза с контрола на теглото. В комбинация с добре балансирана диета и физически упражнения, ефектът от COFFEE-COACH® ще бъде максимално оптимизиран.

Свързани продукти

33,00 лв.

Свързана Линолова Киселина (Conjugated Linoleic Acid) е изомер на линолова киселина, която се отнася към омега-6 мастните киселини. CLA редуцира телесните мазнини, особено в коремната област. CLA също така увеличава мускулната маса и има антикатаболно действие.

42,00 лв.

Acetyl -L-Carnitine е един много вълнуващ продукт, който се използва основно за борба с умората. Най-висока концентрация на продукта има в мускулите и в сърцето.

21,00 лв.

Отличен термогенен комплекс от растителен произход.Покачва телесната температура, активира изгарянето на подкожните мазнини и носи много енергия, благодарение на което тренирате много по-пълноценно от преди! За още по-добър ефект може да се комбинира с Л-карнитин!

70,00 лв.

SVELTAX® FITNESS съчетава най-новите технологии за изгаряне на мазнините. Продуктът използва някои вълнуващи новоразработени технологии, както и интересни природни съставки. Nanox успя да проектира всичко това в една патентована комбинация, за да създаде най-иновативния и съвременен продукт за изгаряне на мазнини.

63,00 лв.

Л-Карнитинът е отговорен за транспорта на мастните киселини от цитоплазмата към митохондриите, където те се изгарят за енергия по време на разграждането на мазнините. В същото време карнитинът оказва значително антиоксидантно действие и осигурява защитен ефект срещу окисляване на мазнините и срещу оксидативен стре

44,00 лв.

Lipixor® е термогенен фет бърнър, предназначен за окисляване на мазнините и засилване на производството на енергия.

45,00 лв.

Липовон! Ако и вие сте сред хилядите хора, които се опитват по всякакъв начин да намалят или запазят теглото си, навярно вече сте се убедили, че ползите от диетите са минимални, а ограниченията само вредят на здравето. Ако въпреки всичките ви усилия усещането за глад продължава да ви пречи да се концентрирате върху целите си, най-вероятно е време да...

126,80 лв.

Благодарение на своите висококачествени съставки в оптимани дози SLIN-Rx на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-ефективният продукт на пазара, който вкарва глюкозата директно в мускулите, имитирайки действието на хормона инсулин.

118,00 лв.

King Test на премиум бранда MUSCLE RAGE е един от най-ефикасните тестостеронови бустери на пазара, създаден с най-висококачествените съставки в оптимални количества.

119,80 лв.

Nattybol на премиум бранда MUSCLE RAGE представлява малко известния в България продукт Лаксогенин (5a-hydroxy-laxogenin) – растителен стероиден сапонин, който напълно натурално повишава азотния баланс и протеиновия синтез в организма, като успешно замества по-леките анаболни стероиди Анавар и Стромба.

117,60 лв.

REGENERATE на премиум бранда MUSCLE RAGE е уникален продукт, стимулиращ тялото по естествен начин да произвежда повече тестостерон и потискащ естрогена. Продуктът е специално създаден за следстероидна терапия, но може да бъде използван успешно от всеки един трениращ.

121,50 лв.

INTRA ELITE на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-пълноценният продукт за възстановяване и енергия по време на самата тренировка, без никакви въглехидрати!

92,00 лв.

UNLIMITED на премиум бранда MUSCLE RAGE е силен фет бърнар от ново поколение, създаден за оптимални резултати и постоянно горене на телесните мазнини.

99,60 лв.

HYBRID на премиум бранда MUSCLE RAGE е върховна предтренирочвъчна / изгаряща мазнините формула, носеща много енергия и предизвикваща изключителна термогенеза.

108,00 лв.

ANNIHILATE на премиум бранда MUSCLE RAGE е екстремен естрогенен блокер, който придава релефен, твърд и плътен вид на мускулите.

130,00 лв.

Стенаболик (наричан също SR9009) всъщност е Rev-ErbA лиганд (Rev-ErbA е вид протеин в човешкото тяло, който е част от семейството на ядрените рецептори. При употребата му се наблюдава ускорено изчистване от мазнини, по – висока издръжливост и много други. Това е едно от най – новите открития във фармакологията и бързо набира огромна популярност сред...

108,00 лв.

Кардарин е селективен андрогенен рецепторен модулатор, който драстично повишава издръжливостта и горенето на мазнини. Толкова е добър, че го наричат "Убиецът на мазнини!"

20,00 лв.

CLA е хранителна добавка , която ускорява разграждането на мазнините и увеличава мускулната маса.

23,00 лв.

Подпомага борбата с килограмите Стимулира производството на енергия Подобрява мускулния тонус Подпомага процесите на детоксикация

21,00 лв.

Термогенен комплекс от растителен произход. Допринася за бързото горене на подкожните мазнини и за повече енергия по време на тренировка. Добавеният хром допринася за поддържане на нормални нива на глюкоза в кръвта.

29,00 лв.

Л-карнитин Спомага за изгаряне на натрупаните телесни мазнини посредством тяхното активиране за енергия по време на интензивно физическо натоварване. 

46,00 лв.

Подпомага обмяната на веществата. Подходящ за мъже и жени Натурална формула за изгаряне на мазнините + Гуарана Подпомага изгарянето на натрупаните мазнини и намалява теглото Намалява нивата на лошия холестерол и триглицеридите Има положителен ефект срещу газове и подуване

49,00 лв.

Натурален комплекс за ефективно отслабване Цялостна и ефикасна формула за намаляване на мазнините Съдържа натурален чай „Ning Hong” (Нинг Хонг) Спомага за повече жизненост и издръжливост на тялото Ефикасен при регулиране на метаболизма, помага за оптималната детоксикация Подобрява преработването на мазнините от черния дроб Противовъзпалителен и...

57,00 лв.

Мощна комбинация от четири активни съставки (зелен чай, зелено кафе, йохимбин, кофеин) за постигане на желаната фигура; Изгаря мазнините; Силно антиоксидантно действие; Подобрява тонуса и имунния отговор на организма; Стимулира обмяната на веществата; Подпомага изхвърлянето на токсини от организма и освежава кожата