Продукт

NUTRIMIZE N.O. Dynamite, 900 gr.

72,00 лв.

Нов продукт

Количество

NUTRIMIZE N.O. Dynamite е прецизен Hi-Tech продукт за чудовищно напомпване, максимална сила, енергия и концентрация с перфектно балансирани 4 матрици: креатинова, аргининова, напомпваща, възстановяваща. Съдържа всички необходими съставки, перфектно балансирани за продължителна силова и взривнатренировка и забележителен мускулен растеж. Време е за N.O. DYNAMITE!

NUTRIMIZE представя един от най-добрите напомпващи суплементи, давайки Ви много повече от обичайните и добре познати бустери, формулиран с най-модерните съставки за мускулно напомпване и енергия. Съдържа всички необходими съставки, за да може да имате продължителна силова и взривна тренировка

N.O. DYNAMITE е уникален продукт с перфектно балансирана креатинова и аргининова матрици, матрица за напомпване и матрица за възстановяване.

• Ако целта ви е чудовищно напомпване, максималната сила, енергия и концентрация – време е за N.O. DYNAMITE

• Съдържа всички необходими съставки, за да може да имате продължителна силова и взривна тренировка

• уникален продукт с перфектно балансирана креатинова и аргининова матрици, матрица за напомпване и матрица за възстановяване.

• N.O. DYNAMITE е специално създаден, за да ви изпрати директно в света на мускулния растеж.

Опитайте ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО N.O. DYNAMITE!


Начин на употреба: 1 доза (30 гр.) дневно преди тренировка

Съдържание в 1 доза (30 gr):

% – дневна доза

• Calories – 29
• Glucides – 7,7 g , 3%
• Calcium – 140 mg , 16%
• Vitamine C (Acide ascorbique) – 230 mg à 100%
• Magnésium (sous forme de phosphate de trimagnésium) – 125 mg , 30%
• Phosphore – 180 mg , 23%
• Picolinate de chrome – 240 mcg , 130%
• Potassium – 160 mg de 6%
• Sodium – 160 mg , 4%
• Caféine anhydre – 20 mg

Mega-PUMP ™ – 4400 mg
• Monohydrate de créatine
• TriCréatine Malate
• Créatine PyroGlutamate
• Créatine Anhidrous

Напишете отзив

NUTRIMIZE N.O. Dynamite, 900 gr.

NUTRIMIZE N.O. Dynamite, 900 gr.

Свързани продукти

57,00 лв.

AAKG 1000 е хранителна добавка, съдържаща 1000 мг аргинин алфа кетоглутарат в една капсула. Аргинин алфа – кетоглутарат е заменима аминокиселина, която е необходима при образуване на азотен оксид в черния дроб. И двете- AAKG и азотен оксид усилват полезните за изграждане на мускули ефекти от тренировките.

57,00 лв.

Nanoproxil® е изключително мощен предтренировъчен суплемент, който доставя енергия и подобрява представянето. Той е подходящ за всички трениращи, желаещи да удължат мускулното напомпване, да увеличават растежа, да ускорят възстановяването, да повишат силата, издръжливостта и сексуалното желание.

55,00 лв.

Extreme Blast съдържа коктейл от съставки, който предлага всичко, което може да очаквате от перфектния предтренировъчен суплемент и ще помогне да преминете през най-тежките тренировки.

91,20 лв.

NOS BOMB - Екстремно напомваща формула с азотен оксид. NOS BOMB на MUSCLE RAGE е всичко, което желаем от една предтренировъчна формула с азотен оксид, формула, която ще ни доведе до феноменално напомване при всяка една тренировка!

96,00 лв.

Limitless е предтренировъчна формула, създадена не само да Ви помогне за по-добро фокусиране и да Ви даде много енергия, но също така и да подобри Вашите резултати, осигурявайки сериозно напомпване! Ако търсите предтренировъчен продукт, който ще Ви даде всичко – Limitless е правилният избор!

121,50 лв.

INTRA ELITE на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-пълноценният продукт за възстановяване и енергия по време на самата тренировка, без никакви въглехидрати!

99,60 лв.

HYBRID на премиум бранда MUSCLE RAGE е върховна предтренирочвъчна / изгаряща мазнините формула, носеща много енергия и предизвикваща изключителна термогенеза.

27,00 лв.

AAKG 1100 XTRA CAPS на Allnutrition е съединение на аминокиселината Аргинин с Алфа-Кетоглутарат. Аргининът е условно заменима аминокиселина като тя може да се синтезира в тялото при определени условия. Аргининът играе важна роля в редица процеси, сред които са нивата на азотния оксид, васкуларизацията, секретиране на хормон на растежа и сваляне на...

88,00 лв.

Матрица с креатин, аминокиселини, въглехидрати, витамини, кофеин, таурин и растителни екстракти, спомагаща за повишаване на силата и издръжливостта. 

88,00 лв.

Матрица с креатин, аминокиселини, минерали, витамини, кофеин, таурин и расти телни екстракти, спомагаща повишаване на силата по време на тежки краткотрайни тренировки. 

66,00 лв.

Varicose е създаден да повиши притока на кръв към мускулите по време на тренировка, което от своя страна спомага за много по-доброто им снабдяване с хранителни вещества. Varicose е създаден специално като допълнение към LFT SHT на The Warrior Project, като комбинацията от двата продукта води до супер напомване, енергия, плътност, сила и концентрация!

68,00 лв.

LFT SHT е един от най-силните предтренировъчни бустери в световен мащаб и е специално създаден за хора, търсещи чиста енергия за своята тренировка.