Продукт

LFT SHT, 300 gr. - Екстремен предтренировъчен бустер - The Warrior Project

68,00 лв.

LFT SHT е един от най-силните предтренировъчни бустери в световен мащаб и е специално създаден за хора, търсещи чиста енергия за своята тренировка.

Нов продукт

Количество

LFT SHT е един от най-силните предтренировъчни бустери в световен мащаб и е специално създаден за хора, търсещи чиста енергия за своята тренировка.

LFT SHT съдържа три изключително силни съставки - Кофеин, Amp HCL (силен стимулант на централната нервна система), Шизандра - Помага за преодоляване на последствията от стреса чрез укрепване на надбъбречните жлези; допринася за поддържане на ясна мисъл, добър фокус и високи нива на енергия. Съставките са изключително ефективни, поради което можете да започнете с половин доза.

Разбира се, за по-добър ефект са добавени и други съставки - 2000 мг. бета аланин - аминокиселина, която доказано повишава мускулната сила и издръжливостта по време на натоварване и 1000 мг. Тирозин -  аминокиселина, която е незаменим прекурсор или „градивен блок” за невротрансмитерите, отговорни за поддържането на метаболизма. Л-Тирозин е директен прекурсор на стимулаторните невротрансмитери – епинефрин и норепинефрин - още познат под името адреналин, също така и на определени тиреоидни хормони и допамин. С други думи, Л-Тирозин е прекурсор на важни за метаболизма стимуланти. Също така се смята за невъглехидратен АТФ субстрат.

 

Приемайте една доза (10 гр.), разтворени в 300-400 мл. вода, около 15 минути преди тренировка.

Съдържа: 300 мг. от патентованата формула LFT SHT

Производител: The Warrior Project UK

 

Nutritional Information Per 10g Serving
Calories 16
Fat 0g
- of which saturates 0g
Carbohydrates 0g
- of which sugars 0g
- starch 0g
Fibre 0g
Protein (Dry Basis) 0g
Salt 0g
Taurine 2g
Beta-Alanine 2g
Tyrosine 1g
Caffeine 0.30g
Amp Citrate 0.20g
Schisandra 0.10g
Niacin 0.025g

Напишете отзив

LFT SHT, 300 gr. - Екстремен предтренировъчен бустер - The Warrior Project

LFT SHT, 300 gr. - Екстремен предтренировъчен бустер - The Warrior Project

LFT SHT е един от най-силните предтренировъчни бустери в световен мащаб и е специално създаден за хора, търсещи чиста енергия за своята тренировка.

Свързани продукти

57,00 лв.

AAKG 1000 е хранителна добавка, съдържаща 1000 мг аргинин алфа кетоглутарат в една капсула. Аргинин алфа – кетоглутарат е заменима аминокиселина, която е необходима при образуване на азотен оксид в черния дроб. И двете- AAKG и азотен оксид усилват полезните за изграждане на мускули ефекти от тренировките.

57,00 лв.

Nanoproxil® е изключително мощен предтренировъчен суплемент, който доставя енергия и подобрява представянето. Той е подходящ за всички трениращи, желаещи да удължат мускулното напомпване, да увеличават растежа, да ускорят възстановяването, да повишат силата, издръжливостта и сексуалното желание.

55,00 лв.

Extreme Blast съдържа коктейл от съставки, който предлага всичко, което може да очаквате от перфектния предтренировъчен суплемент и ще помогне да преминете през най-тежките тренировки.

91,20 лв.

NOS BOMB - Екстремно напомваща формула с азотен оксид. NOS BOMB на MUSCLE RAGE е всичко, което желаем от една предтренировъчна формула с азотен оксид, формула, която ще ни доведе до феноменално напомване при всяка една тренировка!

96,00 лв.

Limitless е предтренировъчна формула, създадена не само да Ви помогне за по-добро фокусиране и да Ви даде много енергия, но също така и да подобри Вашите резултати, осигурявайки сериозно напомпване! Ако търсите предтренировъчен продукт, който ще Ви даде всичко – Limitless е правилният избор!

121,50 лв.

INTRA ELITE на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-пълноценният продукт за възстановяване и енергия по време на самата тренировка, без никакви въглехидрати!

99,60 лв.

HYBRID на премиум бранда MUSCLE RAGE е върховна предтренирочвъчна / изгаряща мазнините формула, носеща много енергия и предизвикваща изключителна термогенеза.

27,00 лв.

AAKG 1100 XTRA CAPS на Allnutrition е съединение на аминокиселината Аргинин с Алфа-Кетоглутарат. Аргининът е условно заменима аминокиселина като тя може да се синтезира в тялото при определени условия. Аргининът играе важна роля в редица процеси, сред които са нивата на азотния оксид, васкуларизацията, секретиране на хормон на растежа и сваляне на...

88,00 лв.

Матрица с креатин, аминокиселини, въглехидрати, витамини, кофеин, таурин и растителни екстракти, спомагаща за повишаване на силата и издръжливостта. 

88,00 лв.

Матрица с креатин, аминокиселини, минерали, витамини, кофеин, таурин и расти телни екстракти, спомагаща повишаване на силата по време на тежки краткотрайни тренировки. 

66,00 лв.

Varicose е създаден да повиши притока на кръв към мускулите по време на тренировка, което от своя страна спомага за много по-доброто им снабдяване с хранителни вещества. Varicose е създаден специално като допълнение към LFT SHT на The Warrior Project, като комбинацията от двата продукта води до супер напомване, енергия, плътност, сила и концентрация!