Продукт

NANOX CONQUEST-V6, 2000 gr.

107,00 лв.

Conquest – V6® съдържа нова степен протеин изолат от растителен произход, получен от жълт грах и концентриран до 90% чист протеин на прах. Поради уникален процес на екстракция и пречистване, продуктът става силно разтворим, лесно смилаем и бързо се абсорбира.

Нов продукт

Количество

Conquest – V6® съдържа нова степен протеин изолат от растителен произход, получен от жълт грах и концентриран до 90% чист протеин на прах. Поради уникален процес на екстракция и пречистване, продуктът става силно разтворим, лесно смилаем и бързо се абсорбира.

Забележителен аминокиселинен профил:

Conquest – V6® задоволява почти всички нужди от незаменими аминокиселини с особено високо съдържание на лизин и аргинин. Нивото на аминокиселини с разклонена верига (левцин, изолевцин, валин) в продукта е по-високо, отколкото в други растителни протеини и е сравнимо с това на млечен и яйчен протеин. ВСАА са важни в спортното хранене, защото позволяват поддържането на мускулната тъкан по време на интензивна тренировка.

В сравнение с други растителни и млечни протеини, Conquest – V6® е и добър източник на глутаминова киселина. Усилените тренировки могат да бъдат свързани с потискане на имунната система и с повишен риск от инфекции. Глутаминът е важна аминокиселина, която е включена във функционирането на клетките на имунната система.

Съдържанието на аргинин в Conquest – V6® е много високо в сравнение с други протеини. Аргининът участва в доставката на NO до тялото (подобрена вазодилатация). Аргининът така също допринася за заздравяване на рани и засилва имунните реакции. Той е необходим за мускулния метаболизъм – поддържане на азотния баланс, и помага при контрола на теглото, тъй като улеснява увеличаването на мускулната маса, като същевременно намалява телесните мазнини. Това е особено важно при спортисти, занимаващи се със спортове, изискващи сила и експлозивна сила.

Протеинът в Conquest-V6® има биологична стойност от 79% и усвояване от 71% (за сравнение при млечния протеин е 80%).

Ниско съдържание на мазнини и захар, без лактоза и алергени:

Протеинът от жълт грах има предимството да не съдържа мазнини или холестерол, за разлика от няколко животински протеини. Продуктът също така е без захар и особено липсата на лактоза прави Conquest – V6® най-добър избор за спортисти, страдащи от непоносимост към лактоза .

Conquest – V6® има особено нисък потенциал на алерген, тъй като повечето добре познати и алерген-фактори не са налице. Продуктът не съдържа глутен, животински протеини, млечни производни, ядки, соя и пшенични протеини.

Conquest – V6® идеално пасва на повечето диети. Продуктът е подходящ за вегетарианци, вегани и е одобрен според Кошер и Халал.

Начин на приложение: Разбъркайте 1 мерителна лъжичка (30 г) с 200 мл обезмаслено мляко или вода. Приемайте една доза сутрин след ставане от сън и още една след тренировка.

Вкусове: белгийски шоколад, карамел

Напишете отзив

NANOX CONQUEST-V6, 2000 gr.

NANOX CONQUEST-V6, 2000 gr.

Conquest – V6® съдържа нова степен протеин изолат от растителен произход, получен от жълт грах и концентриран до 90% чист протеин на прах. Поради уникален процес на екстракция и пречистване, продуктът става силно разтворим, лесно смилаем и бързо се абсорбира.

Свързани продукти

165,00 лв.

Varcil-R2® Whey Protein Isolate is a homogeneous, free-flowing whey protein isolate powder specially processed from fresh sweet whey via a novel "chilling" or low-temperature cross flow microfiltration / ultrafiltration process to concentrate the protein fractions.

182,00 лв.

NanoX Hydrolox® се приготвя от чист Optipep® хидролизиран суроватъчен протеин изолат и е най-съвременният хидролизат, който се предлага в спортното хранене. Optipep® предлага превъзходен хранителен профил с особено бърза абсорбция; той се усвоява почти изцяло и има изключително богат аминокиселинен профил.

126,00 лв.

Orbilox 8® протеинов шейк от мицеларен казеин, с изключително бавно усвояване и богат източник на протеин, който продължава да храни мускулите дълго след като суроватъчния протеин е намалил своето действие. Поддържайки стабилно повишени аминокиселини за невероятните 8 часа, този продукт предлага силен антикатаболен ефект.

161,00 лв.

CARNILOX® е пълноценен протеин, произведен от чисто говеждо месо, без хормони. Протеинът не е химически хидролизиран, но е претърпял оптимална хидролиза при висока температура и налягане. В резултат на това, всички основни хранителни вещества, като например пептиди, аминокиселини, нуклеотидни фракции, витамини и минерали, са запазени.

64,00 лв.

Протеиновият микс за палачинки и гофрети е базиран на овесени ядки, обогатен с 40% чист суроватъчен протеин и яйчен протеин.

138,00 лв.

Прецизно балансиран суроватъчен протеин изоконцентрат, предназначен за активни хора, които се нуждаят от повече чист протеин, в подкрепа на тяхната физическа активност.

88,00 лв.

Суроватъчният протеин на Allnutrition е изключително качествен концентрат с висока биологична стойност (BV 104) и високо ниво на BCAA. Ако държите на качеството - това е протеинът за Вас!

40,00 лв.

Миcцeлиpaн ĸaзeинoв пpoтeин oт нaй-виcoĸo ĸaчecтвo.. Heгoвaтa ocнoвнa цeл e дa дocтaвя aминoĸиceлини дo мycĸyлитe пpeз пpoдължитeлeн пepиoд oт вpeмe, ĸoeтo щe гapaнтиpa възcтaнoвявaнeтo и мycĸyлния pacтeж и щe cвeдe ĸaтaбoлнитe cъcтoяния дo минимyм.

127,00 лв.

100% казеинов протеин - 1,8 кг Поддържа и изгражда мускулите Високо съдържание на протеини и глутамин Богат на BCAA Ниско съдържание на мазнини - малко въглехидрати Произведен в Германия

117,00 лв.

Ултра филтриран и хидролизиран суроватъчен протеин 92.6 % чистота Идеален за мускулен растеж и поддържане на мускулите по време на диета

115,00 лв.

Протеин с креатин идеален за всички сериозно трениращи! Съдържа креатин монохидрат с най-високо качество Creapure®  Съдържа ценни витамини и минерали. Има отличен вкус! Всичко в едно!

180,00 лв.

Body Attack Extreme Iso Whey е суроватъчен протеин, направен от висококачествени източници без лактоза и аспартам.

92,00 лв.

P-3 е висококачествен суроватъчен протеин изолат и хидроизолат без ГМО. - Възстановява мускулите - Лесно се разтваря - Страхотен вкус - Пригоден отлично за готвене