MUSCLE RAGE Limitless - бустер

MUSCLE RAGE Limitless (Pre Workout) - 342 грама

93,00 лв.

Limitless е предтренировъчна формула, създадена не само да Ви помогне за по-добро фокусиране и да Ви даде много енергия, но също така и да подобри Вашите резултати, осигурявайки сериозно напомпване! Ако търсите предтренировъчен продукт, който ще Ви даде всичко – Limitless е правилният избор!

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Limitless е предтренировъчна формула, създадена не само да Ви помогне за по-добро фокусиране и да Ви даде много енергия, но също така и да подобри Вашите резултати, осигурявайки сериозно напомпване! Ако търсите предтренировъчен продукт, който ще Ви даде всичко – Limitless е правилният избор!

- Несравним фокус

- Неудържима сила

- Изключително представяне

Какво съдържа Limitless?

2-Aminoisoheptane (DMHA)DMHA притежава 80% от ефективността на забранения продукт DMAA (вещество, подобно на амфетамин). Това означава, че с Limitless тренировките Ви ще преминат на напълно друго ниво. DMHA  е последното нововъведение в индустрията на хранителните добавки, което стимулира енергията и фокуса. Така ще тренирате по-тежко за по-дълго време и виждайки резултатите, ще бъдете още по-мотивирани!

Цитрулин Малат - Цитрулин малат е вероятно най-добре познатата напомпваща съставка на пазара, но също така и най-често дозирана в прекалено малки количества съставка. Цитрулин Малат значително подобрява вътреклетъчното производство на азотен оксид. Също така намалява умората по време на тренировка, помага Ви да се възстановите по-бързо и да имате по-слаба мускулна треска.

L-Норвалин – Тялото Ви автоматично спира да произвежда азотен оксид и това се нарича аргиназата. В този момент на помощ идва L-Норвалин. L-Норвалин потиска дейноста на аргиназата, което означава, че можете да имате по-продължително и по-голямо напомпване! Според изследванията, L-норвалин може да подобри напомването до 60%

Бета Аланин – Добре познати и проучен продукт, подобряваш резултатите. Бета Аланин намалява натрупването на млечна киселина по време на тренировка, позволявайки Ви да направите повече повторения и повече серии!

Безводен Кофеин – Кофеинът е една от незаменимите съставки на почти всеки фет бърнър и почти всяка предтренировъчна формула на пазара, просто защото работи. Кофеинът дава енергия, подобрява резултатите, фокуса, концентрацията, настроението.

Хорденин – Хорденинът стимулира централната нервна система, пресичайки кръвно-мозъчната бариера, увеличава норепинефрина, който задейства освобождаването на гликоза от енергийните запаси, увеличава сърдечната честота и кръвния приток към мускулите. Bĸлючвa ce в блeндитe зa ycĸopявaнe нa мeтaбoлзимa нa мнoгo вoдeщи пpoизвoдитeли.

Хигенамин – Хигенаминът се извлича от голямо разнообразие растения и работи в тялото като всеобхватен стимулант. Хигенамин подобрява концентрацията, като също така води до термогенен ефект и увеличава изгарянето на мазнините чрез липолиза.

Биоперин - Биоперинът стимулира всички останали хранителни добавки да действат по-добре и значително подобрява усвояването на храната. Това означава, че ще извлечете много по-голяма полза от всички останали хранителни добавки, които приемате.

 

Дозировка: 1 метителна лъжичка (11.4 грама)

Дози в опаковката: 30

Съдържание:

L-Цитрулин DL Малат – 6 гр.

Бета аланин – 3.2 гр.

Безводен кофеин – 250 мг.

2-Aminoisoheptane (DMHA)– 175 мг.

Хорденин – 50 мг.

Хигенамин хидрохлорид – 50 мг.

Биоперин – 10 мг.

Начин на употреба:

1 мерителна лъжичка 20 минути преди тренировка, разбъркана в 200-300 ml. вода. Не превишавайте препоръчителната доза от 1 мерителна лъжичка в рамките на 24 часа

 

 

Внимание!

Оригинален продукт!

Възможни са промени на дизайна или цвета на опаковката от производителя! В случай, че имате каквото и да е съмнение относно автентичността на продукта, проверете на сайта на производителя https://www.musclerage.co.uk и се свържете по имейл cs@musclerage.co.uk

Тук можете да видите каква е независимата клиентска оценка на Feefo за марката Muscle Rage (4.9 от 5 възможни)

  

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 40 други продукта в същата категория)