TREC NUTRITION NITROBOLON II - 1100 грама -

TREC NUTRITION NITROBOLON II - 1100 грама

77,00 лв.
  • Насърчава производството на азотен оксид
  • Увеличаване на мускулния обем
  • Интензивно увеличение на мускулната маса и сила
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Предназначение:

Съвкупността от ефективни съставки на съвременния комплекс Nitrobolon от авторитетния производител Trec Nutrition съдържа изключително дееспособни компоненти спомагащи за увеличаване на силовите възможности на трениращите.

Прекурсорите на азотен оксид способстват за увеличаване на скоростта на растеж на клетъчно ниво, което осигурява по-добра работа на кръвоносната система и осигурява идеална храна за мускулната тъкан.

Иновативната креатинова формула ускорява процеса на регенерация на увредените от тежки тренировки тъкани и осигуряват бързо възстановяване на организма.

•    Идеален за хора с непоносимост към кофеина, тъй като не съдържа такъв
•    Обновена бързо работеща формула
•    Увеличава енергията и концентрацията
•    Повишава масата и силата
 
Как работи?

Новата версия на креатиновия стак Nitrobolon дава още по-силна стимулация за развитие на мускулните влакна и предоставя уникална възможност да почувствате безпрецедентна сила, което се дължи на качествените и ефективни, но в същото време безопасни хранителни комбинации. ю

Цитрулин малат, креатин малат и инозин на сто процента се справят с генерирането на допълнителни молекули за производство на ATP, които от своя страна са пряко отговорни за скоростта и силата на мускулните контракции. В резултат на синергичния ефект на всички микрокомпоненти в състава на продукта, мускулите значително увеличават своя обем.

Nitrobolon е обогатен със специална глутаминова матрица, която е отговорна за възстановяване на целия организъм. Проведените задълбочени изследвания за въздействието му върху спортисти с различна степен на тренираност и възраст доказват високата ефективност на продукта в борбата за качество и обем на мускулната маса.

Убедете се само в ефикасността и силата на обновената формула на качествения NO – комплекс Nitrobolon, с напреднала форма на креатин, а също и глутаминова матрица. Резултатите от плодотворните изследвания на висококвалифицираните специалисти от Trec се увенчават с успех и постигат пълна победа над слабостта на мускулите. Формулата от ново поколение се абсорбира бързо и няма никакви странични ефекти.

 

Начин на употреба:

Разтворете 1 доза (20 г) в 300 мл. вода. В зависимост от нуждите Ви приемайте 1-2 дози дневно.

В тренировъчни дни: 1 доза 30 минути преди тренировка и 1 доза веднага след тренировка.

В нетренировъчни дни: 1 доза 30 минути преди първото хранене, 1 доза 30 минути преди основното хранене.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 49 други продукта в същата категория)