NANOX NANOPROXIL - 400 gr. -

NANOX NANOPROXIL - 400 gr.

57,00 лв.

Nanoproxil® е изключително мощен предтренировъчен суплемент, който доставя енергия и подобрява представянето. Той е подходящ за всички трениращи, желаещи да удължат мускулното напомпване, да увеличават растежа, да ускорят възстановяването, да повишат силата, издръжливостта и сексуалното желание.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.
БУСТЪР НА АЗОТНИЯ ОКСИД
С Nanoproxil® продължаваме да се налагаме като елитен производител и лидер в индустрията на хранителните добавки и доказваме, че винаги включваме елемент на иновация в продуктите на Нанокс.
Nanoproxil® е изключително мощен предтренировъчен суплемент, който доставя енергия и подобрява представянето. Той е подходящ за всички трениращи, желаещи да удължат мускулното напомпване, да увеличават растежа, да ускорят възстановяването, да повишат силата, издръжливостта и сексуалното желание.
Защо Nanoproxil®?
Nanoproxil® е специално разработена, незабавно действаща, биомедицинска комбинация, която доставя анаболни фактори на растежа. Продуктът представлява уникална матрица от мощни термогенични субстанции с интензивен, мултифункционален подход за изграждане на мускули.
От момента, в който този нов азотен бустър бъде приет, неговата мощна формула започва да действа. С цел подобряване на представянето и стимулиране на мускулния растеж, трябва да тренирате с по-високо ниво на интензивност от преди. Петте патентовани микса, съдържащи се в Nanoproxil® ще ви позволят да достигнете нивото на интензивност, необходимо за стимулиране както на тялото, така и на ума.
Съдоразширяващ комплекс с азотен оксид
VNO²C (Съдоразширяващ комплекс с азотен оксид) е ядрото на Nanoproxil®. Това е катализаторът, който е в основата на цялата формула и отговаря за невероятната промяна на тялото и ума. VNO²C прави вазодилацията възможна, има незабавно действие и поддържа нивата на азотен оксид (NO).
Азотният оксид е основна молекула, произвеждана от организма, която предизвиква вазодилатация (разширяване на вътрешния диаметър на кръвоносните съдове). Това от своя страна води до повишаване на кръвния поток, до транспорт на повече кислород, доставка на по-голямо количество хранителни вещества към скелетната мускулатура, както и намаляване на кръвното налягане
В рамките на минути това внезапно нахлуване на кръв причинява невероятно напомпване и нарастване на общия размер и форма на мускулите.
Повишаване продукцията на ATP
Специално предназначен за повишаване продукцията на ATP за тренировката, което помага да преминете отвъд обичайните граници. CVF (формула за клетъчен обем) микс е аналог на креатина и помага за една по-интензивна тренировка.
Колкото повече ATP има в тялото, толкова пъти повече мускулът може да се съкрати, или повече мускулни фибри могат да бъдат съкратени. И двете водят до по-голямо количество вдигнати килограми или до по-голям брой изпълнени повторения. Това увеличение на интензивността е фундаментално за нов мускулен растеж.
Микса изцяло отваря кръвоносните съдове, които хранят мускула, позволявайки разтягане на мускулната клетка и ги принуждава да задържат повече креатин и други увеличаващи обема нутриенти в рамките на минутите на приемане.
Повишаващ анаболизма комплекс
Третият микс в този иновативен продукт е AEC (Повишаващ анаболизма комплекс). Синергичната смес доставя анаболни фактори на растежа към мускулните клетки, и осигурява повишено използване на свободния тестостерон, което е от решаващо значение за растежа на мускулите. Това увеличение на използването на свободен тестостерон няма отрицателни странични ефекти и води до повишение в мускулната маса и сила.
Термогенна индукционна система
Съдържащите се в рамките на TIS (Термогенна индукционна система) съставки, които работят синергично позволяват този комплекс да се развива в посока изгаряне на мазнини. TIS е подсилен с ключови съставки, важни за производството на енергия, които допълват отлично термогенното действие на системата.
INSUVOL микс
И накрая, но не на последно място Hemo-V4 предоставя комбинация от съставки, които използват инсулин, един от най-мощните хормони за изграждане на мускули в организма. INSUVOL директно манипулира инсулина и регулира дейността на основните биохимични медиатори на мускулния катаболизъм.
Инсулинът пренася кръвната захар или глюкоза в клетките, където се използва за енергия. Поддържането на нормално ниво на кръвната захар създава постоянен поток от енергия и по-малки запаси от подкожни мазнини. Енергийният поток е постоянен и стабилен, защото хормонът инсулин повишава нивото си, за да отговори на текущите нужди. Ако нивото на кръвната захар се повиши твърде бързо, големи количества инсулин са освободени за трансфер на циркулиращата глюкоза към мястото за съхранение; но тъй като инсулинът се задържа в кръвта по-дълго от захарите, атлетите могат да изпитат реактивна хипогликемия или това, което наричаме “спад в нивото на захарта”. Този спад може да причини глад за въглехидрати, използвани за енергия.
Повишените нива на инсулин през целия ден намалят способността за използване на натрупаните мазнини. Когато тялото усеща, че има лесно достъпна енергия от глюкоза, това не позволява използване на натрупаните мазнини за енергия.
Най- анаболният хормон в организма, инсулинът не само пренася глюкоза в клетките, но също така помага за увеличаване на задържането на протеин, особено след тренировка. Insuvol е научен базиран допълнителен подход за оптимизиране на сложните метаболитни действия на инсулина, и отговаря на нуждите на здраво трениращи атлети, които искат анаболните ефекти, като в същото време поддържа здравословни нива на кръвната захар.
Иновативният продукт Nanoproxil® ще промени дългосрочните ви цели в краткосрочни постижения.
Препоръчителен прием: NANOPROXIL е изключително можен продукт, моля не превишавайте дневната препоръчителна доза. Смесете 20 г (1 мерителна лъжичка пудра) с 300 мл вода или сок от грейпфрут за по-добро усвояване и изпийте 30-40 минути преди тренировка.
Опаковка: 400 гр.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 49 други продукта в същата категория)