OLIMP SPORT AAKG XPLODE POWDER / 300 gr. -

OLIMP SPORT AAKG XPLODE POWDER / 300 gr.

62,00 лв.

Аргининът е основен субстрат на азотен оксид, който показва широк спектър на ефективност по отношение на притока на кръв в мускулите. Това подобрява: - снабдяването на мускулите с кислород и хранителни вещества, а също и потока на анаболни хормони стимулиращи мускулите;

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Xplode ™ е серия от добавки, базирани единствено на наистина иновативни продукти, предназначени за тези, които са с безкомпромисни очаквания. Иновативният състав на всеки продукт от Xplode ™ поредицата се основава единствено на най-ефективните и фармацевтично чист активни вещества с доказана и документирана ефикасност. Без евтини заместители! Предназначение: Аргининът е основен субстрат на азотен оксид, който показва широк спектър на ефективност по отношение на притока на кръв в мускулите. 

Предназначение: Аргининът е основен субстрат на азотен оксид, който показва широк спектър на ефективност по отношение на притока на кръв в мускулите. Това подобрява: - снабдяването на мускулите с кислород и хранителни вещества, а също и потока на анаболни хормони стимулиращи мускулите; - повишаване на ефикасността при упражнения с продължителност дори няколко часа; - повишава секрецията на хормона на растежа; - косвено влияе върху мускулния растеж чрез повишаване на силата и издръжливостта; - може положително да повлияе поддържането на висока сексуалната активност при мъжете; - проучвания показват, че в дългосрочен план, прием на л-аргинин допълнително подобрява състоянието на кръвоносната система, намалява кръвното налягане и модулира имунната система на тялото. 

Хранителна стойност за 1 доза (5 g) 

Аргинин алфа-кетоглутарат (AAKG) - 3750 mg. 

Доза: 5 g = 1 чаена лъжица

Начин на употреба: Приемайте 1 доза дневно (5 g. = 1 чаена лъжица) с 150 ml вода преди тренировка. Изпийте веднага след приготвяне. 

Опаковка: 300 g 

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 40 други продукта в същата категория)