NANOX AAKG 1000 - 250 грама -

NANOX AAKG 1000 - 250 грама

57,00 лв.

AAKG 1000 е хранителна добавка, съдържаща 1000 мг аргинин алфа кетоглутарат в една капсула. Аргинин алфа – кетоглутарат е заменима аминокиселина, която е необходима при образуване на азотен оксид в черния дроб. И двете- AAKG и азотен оксид усилват полезните за изграждане на мускули ефекти от тренировките.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.
AAKG 1000 е хранителна добавка, съдържаща 1000 мг аргинин алфа кетоглутарат в една капсула. Аргинин алфа – кетоглутарат е заменима аминокиселина, която е необходима при образуване на азотен оксид в черния дроб. И двете- AAKG и азотен оксид усилват полезните за изграждане на мускули ефекти от тренировките. Nanoх използва само високо пречистен AAKG за своите продукти, което гарантира отлично качество и ги прави едни от най-добрите продукти за изграждане на мускулна маса.
Аргининът, като чиста аминокиселина, има ниска усвояемост в храносмилателната система. За разлика от него, AAKG е около 10 пъти по-мощен, отколкото аргинина като аминокиселина в свободна форма. AAKG има изключително висока усвояемост в тялото, което го прави значително по-ефективен. AAKG стимулира високите нивата на азотен оксид в кръвта, което води до по-добра васкуларизация и приток на кръв и хранителни вещества в мускула. С помощта на AAKG мускулите се “напомпват”, по време на тренировка, което много трениращи търсят като ефект в тренировките си. Високите нива на азотен оксид стимулират мускулния растеж и плътността на мускулатурата. Освен това AAKG влияе върху покачването на силата и спортните резултати.
AAKG повлиява положително секрецията на хормона на растежа. Продукта приеман преди сън, способства за по-добър сън и по-доброто възстановяване и естествено повишаване на нивата на соматотропния хормон по време на сън. Така AAKG влияе върху изграждането на мускулна маса и изчистването на мазнините.
Препоръчителен прием: Дневен прием 15 г разтваря във вода или се приема директно разпределен както следва: 5 г прах (1 мерителна лъжичка) сутрин, 5 г прах преди тренировка и 5 г вечер преди сън
Опаковка: 250 грама

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 49 други продукта в същата категория)