Battery Nutrition Shocker - 360 gr. -

Battery Nutrition Shocker - 360 gr.

68,00 лв.
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Повишава осезаемо енергията
  • Повишава азотния баланс
  • Намалява умората в мускулите
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Battery Shocker е иновативен продукт в категория „Азотни бустери”. Battery Shocker съдържа 13 клинично тествани съставки с доказани ефекти и резултати през годините.

Battery Shocker придава сила, енергия, напомпване и фокус, което го прави изключително силен и подходящ за подобряване на постиженията в залата.

Какви са ползите от приема на Battery Shocker?

Сила

Комбинацията от кофеин и синефрин, свързани с тирозин, ще ви даде огромна сила! Кофеинът е доста известен и доказан стимулант, който подобрява вашия фокус и концентрация върху тренировката. Всяка доза Battery Shocker доставя 300мг. от този невероятен стимулант. Синефринът, съдържащ се във формулата, ще повиши адреналина и ще подобри още повече стимулиращия ефект, който придава Shocker.

Издръжливост

Креатинът е най-добрата хранителна добавка, когато става дума за издръжливост. Той придава изключителна сила и издръжливост на трениращия, подобрява интензитета на тренировката и увеличава желанието за трениране. Battery Shocker съдържа и високи дози бета аланин, който се съхранява в клетките и бива използван, когато тялото се изтощи. Освен това, бета аланинът придава издръжливост и не позволява натрупването на млечна киселина след тренировката.

Напомпване

L-цитрулин DL-малат, L-аргинин алфа кетоглутарат и L-Орнитин са една малка част от аминокиселините, вложени в Battery Shocker, който подобряват напомпването по време на тренировка. Тези аминокиселини подобряват нивата на аргинин в кръвта, който е пряко отговорен за повишаването на кръвния поток към мускулите. С две думи – подгответе се за максимално напомпване, защото Battery Shocker е „зареден” с напомпващи амини!

Ако чувствате умора и нежелание за тренировка, то приемете 1 доза Battery Shocker и ще усетите разликата мигновено! Battery Shocker ще направи вашата тренировка изключителна!

Начин на употреба: Приемайте 1 доза , 30 мин. преди тренировка.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 40 други продукта в същата категория)