NANOX L-arginine HCL - 300 gr. -

NANOX L-arginine HCL - 300 gr.

55,00 лв.

Аргининът е полу незаменима аминокиселина. Човешкият организъм е способен да синтезира аргинин, но тази синтеза има ограничен капацитет и не е достатъчно в случаи на периоди на стрес или по-голямо натоварване.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

L-arginine HCL®

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Аргининът е полу незаменима аминокиселина. Човешкият организъм е способен да синтезира аргинин, но тази синтеза има ограничен капацитет и не е достатъчно в случаи на периоди на стрес или по-голямо натоварване. Ето защо разчитаме на допълнителен прием на аргинин под формата на суплементи. Аргининът в нашия организъм е основният източник на азотен оксид.

L-arginine стимулира високите нивата на азотен оксид в кръвта, което води до по-добра васкуларизация и приток на кръв и хранителни вещества в мускула. С помощта на L-arginine мускулите се “напомпват”, по време на тренировка, което много трениращи търсят като ефект в тренировките си. Високите нива на азотен оксид стимулират мускулния растеж и плътността на мускулатурата. Освен това L-arginine влияе върху покачването на силата и спортните резултати.

L-arginine повлиява положително секрецията на хормона на растежа. Продукта приеман преди сън, способства за по-добър сън и по-доброто възстановяване и естествено повишаване на нивата на соматотропния хормон по време на сън. Така AAKG влияе върху изграждането на мускулна маса и изчистването на мазнините.

Препоръчителен прием: Смесете 10 г (1 мерителна лъжичка пудра) с 200 мл вода.

Опаковка: 300 г

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 49 други продукта в същата категория)