MUSCLE RAGE Nos Bomb - Бустер

MUSCLE RAGE Nos Bomb (Pump Formula), 369 грама

89,00 лв.

NOS BOMB - Екстремно напомваща формула с азотен оксид. NOS BOMB на MUSCLE RAGE е всичко, което желаем от една предтренировъчна формула с азотен оксид, формула, която ще ни доведе до феноменално напомване при всяка една тренировка!

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Подобно на останалите продукти от премиум бранда MUSCLE RAGE, NOS BOMB не се крие зад патентована комбинация от съставки. Вместо това ясно се вижда, че не са спестени никакви разходи и са използвани само най-добрите съставки в оптималните количества за увеличаване на вазодилацията до абсолютния максимум. Включени са най-ефикасните патентовани съставки, не техни заместители, които са по-малко ефективни и по-евтини. Така направеният специален подбор прави NOS BOMB най-добрият и завършен суплемент, повишаващ азотния оксид!

Ако тренирате, Вие обичате напомването още от първия ден в залата, защото по-добро напомпване означава по-добра тренировка. А и нищо не може да се сравни с чувството на напомпване след тренировка, когато се нуждаете от 2 размера по-голяма тениска, за да излезете от залата!

За прекалено дълго време на пазара се предлагат прекалено много суплементи, повишаващи азотния оксид, с недостатъчно количество от съставките... или пък с достатъчно количество, но с неправилните съставки. Много от тях съдържат „стари и изпитани“ съставки, които водят до добро напомпване, но след напускане на залата напомпването бързо спада. А Вие искате още по-добро и трайно напомпване! Вие заслужавате повече азотен оксид, по-голямо напомпване всеки ден! NOS BOMB е отговорът!  

Какво е различното на NOS BOMB?

Цитрулин Малат – Цитрулин малат е вероятно най-добре познатата напомпваща съставка на пазара, но също така и най-често дозирана в прекалено малки количества съставка. Цитрулин Малат значително подобрява вътреклетъчното производство на азотен оксид. Също така намалява умората по време на тренировка, помага Ви да се възстановите по-бързо и да имате по-слаба мускулна треска.

Бетаин – Доказано увеличава силата с до 25%! След това проучване и по-широката употреба на бетаин, хиляди използващи го трениращи са споделили по-малка мускулна умора, като по този начин имат възможност да тренират по-тежко за по-дълго време. Някои проучвания също така твърдят за повишаване нивата на азотен оксид.

Хидромакс – Хидромакс е открит и патентован от “Global Nutritionals”. Това е най-концентрираният и чист прахообразен глицерол на пазара (65% глицерол и 35% силициев диоксид). Приет преди тренировка, Хидромакс предпазва от дехидратация, подобрява силовите показатели и подобрява напомпването. Ако сте използвали Хидромакс, Вие вече знаете колко е добър!

L-Норвалин – Тялото Ви автоматично спира да произвежда азотен оксид и това се нарича аргиназата. В този момент на помощ идва L-Норвалин. L-Норвалин потиска дейноста на аргиназата, което означава, че можете да имате по-продължително и по-голямо напомпване! Според изследванията, L-норвалин може да подобри напомването до 60%

Дозировка: 1 мерителна лъжичка (12.3 грама)

Брой дози в една опаковка: 30

Съдържание:

Цитрулин малат – 6000 мг.

Бетаин – 2500 мг.

Хидромакс – 1500 мг.

L-Новалин – 200 мг.

Начин на употреба:

Разтворете 2 мерителни лъжички в 300-400 мл. вода 20-30 минути преди тренировката.

Не превишавайте препоръчителната доза.

 

 

Внимание!

Оригинален продукт!

Възможни са промени на дизайна или цвета на опаковката от производителя! В случай, че имате каквото и да е съмнение относно автентичността на продукта, проверете на сайта на производителя https://www.musclerage.co.uk и се свържете по имейл cs@musclerage.co.uk

Тук можете да видите каква е независимата клиентска оценка на Feefo за марката Muscle Rage (4.9 от 5 възможни)

  

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 40 други продукта в същата категория)