NANOX CONQUEST-V6 - 2000 грама -

NANOX CONQUEST-V6 - 2000 грама

107,00 лв.

Conquest – V6® съдържа нова степен протеин изолат от растителен произход, получен от жълт грах и концентриран до 90% чист протеин на прах. Поради уникален процес на екстракция и пречистване, продуктът става силно разтворим, лесно смилаем и бързо се абсорбира.

Вкус
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Conquest – V6® съдържа нова степен протеин изолат от растителен произход, получен от жълт грах и концентриран до 90% чист протеин на прах. Поради уникален процес на екстракция и пречистване, продуктът става силно разтворим, лесно смилаем и бързо се абсорбира.

Забележителен аминокиселинен профил:

Conquest – V6® задоволява почти всички нужди от незаменими аминокиселини с особено високо съдържание на лизин и аргинин. Нивото на аминокиселини с разклонена верига (левцин, изолевцин, валин) в продукта е по-високо, отколкото в други растителни протеини и е сравнимо с това на млечен и яйчен протеин. ВСАА са важни в спортното хранене, защото позволяват поддържането на мускулната тъкан по време на интензивна тренировка.

В сравнение с други растителни и млечни протеини, Conquest – V6® е и добър източник на глутаминова киселина. Усилените тренировки могат да бъдат свързани с потискане на имунната система и с повишен риск от инфекции. Глутаминът е важна аминокиселина, която е включена във функционирането на клетките на имунната система.

Съдържанието на аргинин в Conquest – V6® е много високо в сравнение с други протеини. Аргининът участва в доставката на NO до тялото (подобрена вазодилатация). Аргининът така също допринася за заздравяване на рани и засилва имунните реакции. Той е необходим за мускулния метаболизъм – поддържане на азотния баланс, и помага при контрола на теглото, тъй като улеснява увеличаването на мускулната маса, като същевременно намалява телесните мазнини. Това е особено важно при спортисти, занимаващи се със спортове, изискващи сила и експлозивна сила.

Протеинът в Conquest-V6® има биологична стойност от 79% и усвояване от 71% (за сравнение при млечния протеин е 80%).

Ниско съдържание на мазнини и захар, без лактоза и алергени:

Протеинът от жълт грах има предимството да не съдържа мазнини или холестерол, за разлика от няколко животински протеини. Продуктът също така е без захар и особено липсата на лактоза прави Conquest – V6® най-добър избор за спортисти, страдащи от непоносимост към лактоза .

Conquest – V6® има особено нисък потенциал на алерген, тъй като повечето добре познати и алерген-фактори не са налице. Продуктът не съдържа глутен, животински протеини, млечни производни, ядки, соя и пшенични протеини.

Conquest – V6® идеално пасва на повечето диети. Продуктът е подходящ за вегетарианци, вегани и е одобрен според Кошер и Халал.

Начин на приложение: Разбъркайте 1 мерителна лъжичка (30 г) с 200 мл обезмаслено мляко или вода. Приемайте една доза сутрин след ставане от сън и още една след тренировка.

Вкусове: белгийски шоколад, карамел

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 78 други продукта в същата категория)