NANOX Carnilox - 2000 gr. -

NANOX Carnilox - 2000 gr.

161,00 лв.

CARNILOX® е пълноценен протеин, произведен от чисто говеждо месо, без хормони. Протеинът не е химически хидролизиран, но е претърпял оптимална хидролиза при висока температура и налягане. В резултат на това, всички основни хранителни вещества, като например пептиди, аминокиселини, нуклеотидни фракции, витамини и минерали, са запазени.

Вкус
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

CARNILOX® е пълноценен протеин, произведен от чисто говеждо месо, без хормони. Протеинът не е химически хидролизиран, но е претърпял оптимална хидролиза при висока температура и налягане. В резултат на това, всички основни хранителни вещества, като например пептиди, аминокиселини, нуклеотидни фракции, витамини и минерали, са запазени. Ето защо това е чист протеинов продукт, с чистота не по-малко от 97% протеин.

CARNILOX® е много лесно смилаем, разтваря се и се абсорбира благодарение на специфичния процес на хидролиза, който е използван. CARNILOX® е с ниско съдържание на калории, мазнини, холестерол и натрий, и е без въглехидрати.

Начин на приложение: Разбъркайте 1 мерителна лъжичка (30 г) с 200 мл обезмаслено мляко или вода. Приемайте една доза сутрин след ставане от сън и още една след тренировка.

Вкусове: белгийски шоколад

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 64 други продукта в същата категория)