Prozis Whey Protein Fusion - 900 gr. -

Prozis Whey Protein Fusion - 900 gr.

34,00 лв.
  • Висококачествен протеин
  • Комплексен протеин от 3 вида суроватка - изолат, хидролизат и концентрат
  • Обогатен с аминокиселини
  • С добавени витамини и храносмилателни ензими
  • Уникален вкус
Вкус
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Ваша е задачата да решите кой протеин да използвате, за да постигнете тренировъчните си цели по оптимален начин. Ние ви представяме Prozis Protein Fusion, с който Prozis искат да постигнат нов връх в съвършенството. 
Prozis Whey Fusion e протеинова матрица с добавени всички необходими съставки за мускулен растеж и възстановяване. Той е причината да започнете да тренирате по-тежко.
Prozis Whey Protein Fusion е съвършена формула "всичко в едно"! Тази супер комбинация играе ключова роля, освобождавайки есенциални аминокиселини в различни етапи от деня, за да бъдат мускулите ви снабдени с градивни частици постоянно. С Prozis Whey Fusion няма да имате търпение да посетите фитнес залата.
Усетете мощта на тази синергична формула.
Формулата на Fusion включва оптимизирана смес от суроватъчен хидролизат, изолат и концентрат, обогатен с креатин, BCAA, глицин и глутамин, за да стимулира растежа и поддържането на мускулите. Протеиновата матрица в Prozis Whey Fusion е с висока бионаличност, а комбинацията на суроватъчен протеин в нея дава на тази добавка една от най-високите нива на абсорбация на пазара, за да заредите мускулите си за максимален растеж.
Мощната формула е обогатена и с витамини, защото те са от ключово значение за протичането на множество процеси в организма. Още по-важно е значението им за трениращите хора, подложени редовно на тежки натоварвания.

Подсилен с DIGEZYME® MULTI-ENZYME COMPLEX

Prozis Whey Protein Fusion се отличава с патентования комплекс DigeZyme®, бленд от храносмилателни ензими, която включва амилаза, протеаза, целулаза, лактаза и липаза. Тези ензими са устойчиви на стомашните сокове и помагат за разграждането на протеините по време на храносмилането като се подобрява тяхното усвояване от организма и в крайна сметка от мускулите. Освен това ще подпомогнат цялостното храносмилане и ще избегнете поддуването, което е добре познато на всички трениращи консумиращи повече протеин.

Prozis Whey Protein Fusion съдържа най-бионаличните протеинови източници. За разлика от други протеинови добавки, които смесват няколко различни протеинови източника - включващи соя и други непълноценни протеинови източници. 
Prozis Whey Protein Fusion ви осигурява само най-пълноценния и с най-висока бионаличност източник - суроватъчен протеин.

Начин на прием: Приемайте от 1 до 3 дози дневно. Добавете 1 мерителна лъжичка (31гр) в 250-300мл вода. Консумирайте сутрин, преди и след тренировка или по всяко време на деня, когато имате нужда от прием на протеин.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 78 други продукта в същата категория)