TREC NUTRITION VITAL(X)PACK - 30 сашета -

TREC NUTRITION VITAL(X)PACK - 30 сашета

33,00 лв.
  • Жизненост и балансиран метаболизъм
  • Ефективна хранителна добавка
  • Само едно саше на ден
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Предназначение:

Доказаната ефективност и сила на витамини, минерали и други активни вещества сега е събрана в едно саше от препарата X-PACK VITAL от уважаваната компания Trec. Високопродуктивната хранителна добавка е удобна за използване и е много полезна за поддържане на метаболитния баланс на организма, стимулирането му, за съхраняване и умножаване на енергийните запаси.

  • Мултивитамин с дневна поддръжка от витамини и антиоксиданти
  • Ефективна доза рибено масло
  • Висока доза витамин C

 

Как работи?

Ценната формула от хранителни елементи X-PACK VITAL великолепно допълва ежедневния рацион на спортиста и напълно пасва на нуждите на обикновените хора водещи активен начин на живот, а също и на професионалните спортисти, съревноваващи се в отговорни състезания.

Изключително добре замислената комплексна формула  на X-PACK VITAL от европейския производител на хранителни добавки за спортисти Trec Nutrition, съдържа тествана комбинация от минерали, витамини, растителни екстракти, мастни киселини, антиоксиданти, а също така и активатори на метаболизма.

Продуктът позволява бързо и качествено да се отстрани дефицитът на хранителни вещества в тялото, който е от изключителна важност за спортния прогрес и позволява поддържането на добро здравословно състояние.

Високото съдържание на качествен кофеин, позволява да се подготвите по-добре за предстоящото физическо и психическо натоварване, подобрява мотивацията за постигане на желаните резултати. Богатият състав на макро и микроелементи, екстракта от женшен и гуарана придават на продукта особена сила и ефективност, която позволява  да бъдете издръжливи в протежение на целия ден.

Възстановете равновесието на организма, получете заряд от здраве и сила благодарение на високоефективното средство X-PACK VITAL. Богатият състав на този препарат включва в себе си няколко специални комплекса не пропускат важните аспекти от тренировъчния процес. Комплексът от минерали, антиоксиданти, енергийно активни растителни екстракти, комплекс от мастни киселини в този продукт съдържат всичко необходими за сериозно настроените за активни тренировки спортисти.

 

Начин на употреба:

Препоръчителната дневна доза е 1 саше 30 минути след хранене. Приемайте с около 300 мл вода.

За получаването на добри резултати продукта трябва да се приема систематично в течение на 4-6 седмици.

Внимание!!Продуктът има силно стимулиращо действие, не употребявайте преди сън!

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 44 други продукта в същата категория)