GOLD VITA MIN ANTI OX SUPER SPORT / 60 caps -

GOLD VITA MIN ANTI OX SUPER SPORT / 60 caps

53,00 лв.

VITA-MIN anti-OX super sport™ от OLIMP LABORATORIES е комплексна хранителна добавка, съдържаща витамини, минерали и антиоксиданти подходящи за всеки спортуващ човек. VITA-MIN anti-OX super sport™ е зареден с патентования комплекс Oxxynea съдържащ над 22 екстракта от плодове и зеленчуци. 

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Физическите упражнения са с несъмнена полза за нашето здраве, но ако започнем интензивни натоварвания големи количества свободни кислородни радикали (ROS) започват да се натрупва в нашето тяло, предизвиквайки оксидативен стрес и променяйки баланса на тялото ни. Има много опасни последствия от този процес и те са изброени по-долу: -Липидната пероксидация (увреждане на липиди) - причинява увреждане на клетъчната мембрана, като резултат от окисляване на липидите и фракции на липопротеините. Този процес допринася, наред с всичко останало, за : - Увреждане на ДНК - това може да доведе до постоянна промяна на генетичния код на клетката; - Загуба на аминокиселини и протеини - причинява промени в тяхната структура в резултат на което предизвиква отслабването на структурата на клетъчните елементи и ефективността на биохимичните реакции.  

Концентрацията на антиоксиданти и ензими, участващи в отстраняването им е много по-ниска в мускулната тъкан, в сравнение с други органи, напр. черен дроб. Това създава очевидна необходимостта от подходящо допълване на съединения, които имат антиоксидантни свойства, и по-специално сред физически активните хора. Очевидно е, че нашата диета трябва да бъдат обогатени с продукти, базирани изключително на най-ефективни и най-добре подбрани антиоксиданти, както по отношение на качество така и на количество.  

Предназначение: Като средство в борбата срещу вредните кислородни радикали, образувани в следствие на интензивни физически натоварвания и спорт.  

Доза: 1 капсула VITA-MIN и 1 капсула ANTI-OX

Начин на употреба: по 1 капсула VITA-MIN и 1 капсула ANTI-OX дневно след хранене

Опаковка: 1 блистер (30 капс.) VITA-MIN и 1 блистер (30 капс.) ANTI-OX

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 30 други продукта в същата категория)