Prozis Multi Men 35+ -

Prozis Multi Men 35+

24,00 лв.
  • Енергия и жизненост
  • 34 витамина и активни съставки
  • Високо качество
  • Подпомага имунната система
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Енергия и жизненост за здравословен живот!

Prozis Multi Men 35+ е мултивитаминен комплекс, който има за цел да подобри тонуса и здравето на всички мъже над 35 годишна възраст. Продуктът съдържа витамини, минерали и растителни екстракти, които са специално подбрани и дозирани, за да доставят всичко необходимо на мъжете от тази възрастова група за балансиран и здравословен начин на живот. Всички витамини и минерали включени в състава на Multi Men 35+ са от съществено значение за правилното функциониране на организма и са специално подбрани, за да допълват балансираното хранене.

Prozis Multi Men 35+ има над 30 витамина, минерала и активни вещества в състава си, за да обхване целия спектър от необходими микроелементи.

Добрата разнообразна и балансирана диета, богата на плодове, зеленчуци, много вода, пълнозърнести култури, протеини, комплексни въглехидрати и ненаситени мастни киселини е от основно значение за доброто здраве и жизненост. Prozis Multi Men 35+ е допълнение към това хранене и помага да се избегнат специфични липси на витамини и минерали, за да протичат нормално всички процеси в тялото.

Широка гама от предимства:

- нормална функция на сърцето

- поддържане на червените кръвни клетки

- подпомага кръвоносната система

- нормалното производство на хемоглобин

- нормална функция на нервната система

- подпомага производството на енергия

Начин на прием: 2 таблетки дневно с храна.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 44 други продукта в същата категория)