Prozis IMU6 - Immune System Catalyst - 60 caps -

Prozis IMU6 - Immune System Catalyst - 60 caps

31,00 лв.
  • Естествен ИМУНОСТИМУЛАТОР
  • Формула с удължено усвояване
  • Предпазва клетките от оксидативен стрес
  • Не съдържа ГЛУТЕН
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Днес, с бързият начин на живот, който имаме, ставаме по-ангажирани в укрепването на нашата имунна система. Prozis IMU6 е пълна формула, с балансирано съотношение на съставките. Вашият мощен съюзник, с широк спектър от витамини за здравословен начин на живот.
Всички съединения в тази формула взаимодействат с цел повишаване на нейните ефекти, което води до силна, синергична реакция.
Бъдете по-ефективни с по-малко и използвайте технологията, за да управлявате резултатите си. Използвайки най-съвременни изследвания, Prozis разработиха модел за биодостъпност, който подобрява ефектите, които търсите. Усъвършенстваната технология за удължено освобождаване на няколко фази е истинската революция. Многофазно освобождаване, което наистина увеличава ефективността на тази специална формула.
Продуктът съдържа 950мг Garlic oil в доза. Чесънът е познат още от древността със своите положителни свойства върху човешкия организъм. Той благоприятства имунната система, сърцето и сърдечно съдовата система, стомашно-чревния тракт, простатата, както и регулира нивата на холестерол и триглицериди.

Начин на прием: Приемайте по 2 капсули дневно, след хранене.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 44 други продукта в същата категория)