Prozis Vitamin C 1000mg With Rosehips - 120 tabs -

Prozis Vitamin C 1000mg With Rosehips - 120 tabs

25,00 лв.
  • Мощен антиоксидант
  • Висока усвояемост
  • Бори се активно със стареенето
  • 1000mg витамин C в една таблетка
  • Добавени шипки
  • 100% натурален продукт
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Prozis Vitamin C 1000mg With Rosehips е хранителна добавка от марката Prozis, която съдържа витамин Ц с добавен екстракт от шипки - перфектният антиоксидант за зимните месеци.

Активните тренировки предполагат силна имунна система. Обогатеният със шипков екстракт Prozis Vitamin C 1000mg With Rosehips ще ти помогне да поддържаш естествените защитни сили на тялото и да се предпазиш от разрушителното действие на свободните радикали в организма. Формулата е обогатена с екстракт от  шипки,  отличен източник на витамин C и признат природен лек срещу настинка, грип, болки в гърлото, а също и срещу ставни проблеми. Освен това, шипките имат силно провитовъзпалително действие.
 
Prozis Vitamin C 1000mg With Rosehips е силен и ефикасен антиоксидантен комплекс, който ще ти осигури оптималната дневна доза витамин C, необходима за нормалния растеж и развитие на тъканите в тялото. Ценният витамин подпомага производството на колаген, който играе основна роля в образуването на кожата, сухожилията, ставните връзки, кръвните телца, както и поддържане здравината на хрущялите, костите и зъбите.
 
Тъй като витамин С не се синтезира по естествен начин в организма, приемът на Prozis Vitamin C 1000mg With Rosehips като хранителна добавка е силно препоръчителен. Добавеният шипков екстракт подобрява и ускорява оздравителните процеси. Доказано е положителното влияние на витамин С върху здравето на сърдечно-съдовата система и нервната система. Приемът на витамин С в комбинация с шипка ще влее нови сили и ще тонизира тялото ти.

Начин на употреба: Приемайте 1 до 2 таблетка дневно по време на хранене.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 44 други продукта в същата категория)